РЕКЛАМА

Батман: Дръзки и смели

Когато е сам, Батман е сила, с която всички трябва да се съобразяват. Когато обаче се обедини с герои като Синия Бръмбар, Пластичния човек и Зелената Стрела, вече никой злодей няма шанс, ако се изпречи на пътя на героя.

РЕКЛАМА

ГЕРОИ

Батман

Батман

Когато е сам, Батман е сила, с която всички трябва да се съобразяват. Когато той излезе от Готъм Сити и се обедини с герои от цялата Вселена, вече никой злодей няма шанс, ако се изпречи на пътя му.

Пластичния Човек

Пластичния Човек

Талантлив бивш затворник със способност да разтяга тялото си до всевъзможни размери и форми, този пластичен герой е в състояние да реагира във всяка ситуация.

Червеното Торнадо

Червеното Торнадо

Надарен със суперсила и владеещ суперскорост и способността да предизвиква торнадо вятър само посредством тялото си, Червеното Торнадо не е средно статистическият андроид, който познавате.

Синия Бръмбар

Синия Бръмбар

Той е най-преданият почитател на Батман и понякога - най-големият му проблем. Злодеите обаче не могат да се опрат на този недотам типичен тийнейджър, когато облече защитния си костюм.

Зелената Стрела

Зелената Стрела

Най-изкусният стрелец с лък носи колчан, пълен с изненади. Той е майстор в изобретяването на стрели с необикновено хитри свойства, а още повече му се отдава да се прицели с една такава в тялото на своя стар другар - Батман!

+ ГЕРОИ
Нагоре