РЕКЛАМА

Батман стихия

Готъм сити страда от набезите на странни престъпни фигури, изпратени от банда звероподобни злодеи, наречена "Звероклика". Злосторната шайка се състои от Сребристия, Чийта, Смъртоносния Крок и Бат-мъж и срещу нея се изправя с пълната си мощ Батман, който трябва да разследва злото и да се справи с него докрай. 

ГЕРОИ

Батман

Батман

Батман, Черният рицар, най-добрият детектив на света - той е един и същ герой, който използва ум, сила и умения, за да се справи с всеки опонент, застанал на пътя му. Каквото и да е предизвикателството, Батман отстоява правдата.

Зелената стрела

Зелената стрела

В тетивата си той има стрели със сълзотворен газ, дим, мрежи и много, много други. Той е Зелената стрела и има точното средство, което ще порази който и да било противник.

Нощно крило

Нощно крило

Той се води от прости правила - нарушиш ли закона на негова земя, трябва да си подготвен за страшни последствия.

Светкавицата

Светкавицата

Светкавицата е най-бързият в света. Той може да тича бързо и има мълниеносни движения и свръхчовешки рефлекси. За него не важат законите на физиката от учебниците - той може да тича по фасадата на сграда и да надбяга дори влака-стрела!

Червения Робин

Червения Робин

Червения Робин е част от екипа на Батман, Зелената стрела, Светкавицата и Нощно крило. Заедно, те се борят срещу Зверокликата.

+ ГЕРОИ
Нагоре