РЕКЛАМА

НЕКСО РИЦАРИ

Това е разказ за група храбри рицари  - Клей, Арън, Мейси, Ланс и Аксъл, които се учат да живеят по правилата на рицарския кодекс докато спасяват своя свят.

ГЕРОИ

Клей

Клей

Клей е онзи, комуто би поверил себе си, ако си в беда. Той е млад, но доста мъдър за възрастта си и никога не му се налага↴
да си почива.

Ланс

Ланс

Кой не иска да бъде като Ланс? Той е красив, популярен, очарователен и блестящ. Всичко в живота изглежда му се отдава с лекота. Макар и да е живял винаги с привилегии, той не е лош по душа. Просто е малко.. глезен.

Арън

Арън

Арън би управлявал всичко, което може да се движи бързо, би изкачил всяко високо място и би овладял и най бурната вълна. Най-характерното нещо за него е умението му да се носи над земята върху своя нексо-щит. Той е много добър в това и винаги го използва в битка, за да разколебае противника.

Аксъл

Аксъл

Аксъл е мил и внимателен гигант, но не и когато е ядосан. Ако си зъл, ще те накара да съжаляваш. Той е най-силният сред рицарите от северната планинска област. Именно там се е научил да помества канари с лекота още когато е бил малко хлапе.

Мейси

Мейси

Мейси е типичната модерна тийнейджърка. Единствената разлика е че живее в дворец и постоянно трябва да се съобразява с "кралските си задължения.” На нея й се иска да бъде... ами, нормално момиче. Това, според нея, означава да може да върти меч и да се бие с чудовища. Нейният баща, кралят, има други възгледи - той не иска да се примири тя да бъде рицар. За него е важно тя да наследи короната.

Мерлок

Мерлок

Мерлок е менторът на всички НЕКСО рицари. Той е "интерактивен" по един наистина забавен начин. Макар да прилича на стандартен магьосник, у него гори младежки плам. Обича да изследва непознатото, да опитва нови неща и се стреми да разбере как действа дигиталната магия, за да може с нейна помощ да спаси кралството.

+ ГЕРОИ
Нагоре