РЕКЛАМА

Отвъд оградата

"Отвъд оградата" разказва история за двамата братя - Уърт и Грег. Те са се изгубили в Неизвестното - странна гора която се носи някъде във времето. С помощта на един мъдър Дървар и една своенравна синя птица на име Беатрис, Уърт и Грег трябва да преминат тази необикновена земя в търсене на пътя към дома.

ГЕРОИ

Жабата

Жабата

Грег винаги носи със себе си една жаба. Името на жабока се променя постоянно и макар, че Грег твърди, че животинчето принадлежи колкото на него, толкова и на Уърт, последния не проявява и най-малък интерес към студенокръвното. Жабокът не говори, но може да пее добре.

Дърваря

Дърваря

Трудно е да се каже кое прави Дърваря толкова трудна за разбиране фигура. Опасен ли е? Или по-скоро иска да помогне? Да не би да е просто един луд, който броди из гората? В действителност той е просто поредната изгубена душа.

Беатрис

Беатрис

Беатрис е говореща сина птица, която предлага помощта си на Уърт и Грег в намирането на обратния път към дома им. Тя обещава да ги заведе при Аделаид от Пасището - добрата горска старица, която да им помогне да се приберат.

Грег

Грег

Грег, по-малкият брат, е енергичен, игрив и безгрижен, и то до степен, в която това граничи с директна опасност за самия него. Той обича живота - винаги вижда само хубавата страна на нещата, но не може да проумее, че всичко, което прави има реални последствия.

Уърт

Уърт

Уърт е по-големият от братята. Той е самовглъбен и таи всичко в себе си. Бързо се разколебава и обикновено вижда проблемите като неразрешими, защото изпитва страх от провала. Той пази в тайна влечението си към свиренето на кларинет и поезията, защото се бои, че ще стане "за смях".

+ ГЕРОИ
Нагоре