РЕКЛАМА

Стивън Вселенски

Повярвай в Стивън! Стивън Вселенски е наполовина човек и наполовина “Кристален камък” и се учи как да спасява света с магичните сили излизащи от неговия пъп. Стивън може би не е силен колкото “Кристалите”, нито толкова умел, но това не му пречи да се присъедини към Гранат, Аметист и Перла в техните вълшебни приключения и всеки път да намира най-неочакван начин да спаси света.

ГЕРОИ

Стивън Вселенски

Стивън Вселенски

Стивън е добродушният чудак на групата. Той може и да не е силен колкото другите "Кристали”, нито пък толкова прозорлив, но винаги намира най-неочакван начин да спаси света.

Гранат

Гранат

Гранат е силен и дисциплиниран воин и всички я смятат за водача на групата. Тя говори с малко думи и оставя тежките си юмруци да говорят вместо нея.

Аметист

Аметист

Аметист е дивото дете на “Кристалите”. Тя обича да се боричка със Стивън и да се шегува. Нейното оръжие е кристален камшик, който тя призовава със скъпоценния камък на гърдите си.

Перла

Перла

Перла винаги иска да е перфектна и лесно се нервира, когато нещо обърка нейните планове. Това нещо най-често е Стивън. Нейното оръжие е магическо копие.

+ ГЕРОИ
Нагоре